Rent furnished apartment in Sofia center. Serviced accommodation rental directly from the owner. Short and long term stay rates. The smart hotel alternative.
 
Разумната алтернатива на хотелите. Наеми луксозно обзаведен апартамент на хотелски принцип в центъра на София.
 
 

 

 

 

за нас

Резиденция София Ин се намира на едно от най-централните места в София - на кръстовището на бул. Витоша и бул. Патриарх Евтимий; до градинката на НДК. Апартаментите се отдават директно от собствениците, което означава, че няма посредник и спестявате такси и комисионни асоциирани с подобна дейност.

Независимо дали търсите апартамент за кратко или по-дълго пребиваване, ние можем да Ви помогнем да изберете подходящо жилище в зависимост от нуждите Ви, до като сте в София. Ние имаме голямо разнообразие от апартаменти на ниски цени.

Ние отделяме голяма част от времето си, за да предложим професионални и обширни услуги на гостите си. С вежлив и услужлив персонал ние се стараем да предоставим най-добрите услуги на най-изгодни цени. Ние знаем, че гостите ни съдят за Резиденция София Ин от техните впечатления. За това за нас е изключително важно да предоставяме услуги с висококачествени комуникативни умения и желание за бързо реагиране при нужда от страна на гостите ни.

Ние предлагаме нов начин на живот, работейки за най-доброто за клиентите си, за да покрие всичките им нужди по-изгодно.

Благодарим Ви, че отделихте време да прочетете за нас. 

Адрес: бул. Патриарх Евтимий 72, 1463 София, България

Нашето местоположение:

Нашата сграда:Нашата градина:

 

   
     
© 2008 Sofia Inn Residence